Wie ben ik

Even snel voorstellen

Welkom op mijn website. Mijn naam is Femke en sinds juni 2022 heb ik mijn eigen pedicuresalon aan huis. Na dik 20 jaar met veel plezier in de gehandicaptenzorg te hebben gewerkt, vond ik het tijd voor iets nieuws. Ik ben de opleiding tot pedicure gaan volgen, zoals ik het zie, de beste keuze die ik voor mezelf kon maken.

De pedicure behandelingen die ik uitvoer, zijn geschikt voor gezonde voeten en nagels en zijn geen medische pedicure behandeling. Dit houdt in dat u, wanneer u diabetes of reuma heeft, niet bij mij terecht kunt.

Waarom Femke’s Pedicure Salon

Wat bieden wij aan

https://femkespedicure.nl/wp-content/uploads/2022/11/Group-96.svg

Teennagels

Heeft u een afgebroken teennagel of meerdere afgebroken teennagels? Wacht dan niet langer en plan een afspraak in bij Femke’s pedicure salon. Wij zorgen ervoor dat uw teennagels er weer mooi en verzorgd uit zien.
https://femkespedicure.nl/wp-content/uploads/2022/11/Group-91.svg

Goedgekeurd gereedschap

Wij werken in de salon met goedgekeurde gereedschap. Deze zijn gekocht bij een groothandel voor pedicures. Naast knipscharen hebben we ook een machine waarmee we de nagels kunnen polijsten en ook eelt kunnen verwijderen en de voet kunnen polijsten. Verder werken wij met alcohol om de voet te ontsmetten. Na de behandelingen worden uw voeten ingesmeerd met een voeten creme die ook alleen verkrijgbaar is bij de groothandel voor pedicures.
https://femkespedicure.nl/wp-content/uploads/2022/11/Group-98.svg

Cadeaubon

Bent u op zoek naar een leuk cadeautje? Dan is een cadeaubon voor de pedicure wellicht een idee. Neem even contact met mij op en ik zorg dat de bon mooi ingepakt voor u klaar ligt. De bon kan gemaakt worden voor een basisbehandeling of voor een basisbehandeling met scrub en voetmassage.
FAQ

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn voeten wassen voordat ik naar de pedicure ga?
Nee dit hoeft niet. Uw voeten worden, voor de behandeling begint, afgenomen met alcohol. Natuurlijk mag het wel, bijvoorbeeld als u hele vieze voeten heeft. Voor mij is het dan wel zo fris als ik de behandeling moet doen.

Kan ik pinnen in de salon?
Jazeker kan dat. U mag pinnen of contant betalen.

Bent u medisch pedicure?
Nee, ik ben basis pedicure. Bij mij kunt u niet terecht als u diabetes of reuma heeft.

Kan ik de auto makkelijk bij u parkeren?
Ja dat kan. Als u de oprit op komt kunt u helemaal door naar achteren rijden, waar u de auto kunt parkeren. Komt u voor de eerste keer bij mij dan wacht ik u buiten op.

Kunnen we met 2 personen naar de salon komen?
Ja hoor dat kan. Als u dat van te voren even aan mij laat weten dan zorg ik ervoor dat er een stoel in de salon wordt neergezet.